TV-bänkar för alla hem

Är det dags att köpa en ny TV-bänk? En TV-möbel kan matcha den personliga stilen i hemmet genom att skapa enhetlighet eller genom att låta designen tala för sig själv. Men med en TV i vardagsrummet tillkommer oftast otaliga kablar och spelkonsoler. Därför erbjuder vi TV-möbler som gör det enkelt att hålla utrymmet funktionellt och städat. Vi har moderna, stilrena TV-bänkar för den trendmedvetna. Eller TV-bänkar med lådor eller dörrar så att du enkelt kan gömma de saker som sällan används. Oavsett vilken TV-bänk du letar efter så har vi en för just dig. Välj till exempel en med mjuka, runda former eller en mer bastant rektangulär med massor av förvaring. Här hittar du TV-bänkar i många färger, vad sägs om svart metall, betonglook, ek eller en stilren vit TV-möbel? Se vårt stora utbud och handla online eller i din lokala JYSK-butik.

20 varor
  20 varor

  Vardagsrum - TV-möbler

  Ett fantastiskt erbjudande
  TV-bänk DOKKEDAL betongfärgad/svart
  550:-/st.
  899:- /st.
  Spara 39%
  Ett fantastiskt erbjudande
  TV-bänk KORSVANG 3 dörrar vit
  1850:-/st.
  2999:- /st.
  Spara 38%
  Ett fantastiskt erbjudande
  TV-bänk FREDENSBORG vit
  2000:-/st.
  2999:- /st.
  Spara 33%
  TV-bänk EGELEV ek
  1500:-/st.
  2499:- /st.
  Spara 40%
  TV-bänk EGELEV svart
  1500:-/st.
  2499:- /st.
  Spara 40%
  TV-bänk LINTRUP 2 dörrar natur ekfärgad
  1750:-/st.
  KAMPANJ
  Nyhet
  Endast online
  TV-bänk MARKSKEL vit/ek
  1750:-/st.
  2799:- /st.
  Spara 37%
  TV-bänk TOFTLUND vit/betong
  1800:-/st.
  2999:- /st.
  Spara 40%
  TV-bänk FAVRBO ek/vit
  1999:-/st.
  Endast online
  TV-bänk VEDDE vildek
  2199:-/st.
  Endast online
  TV-bänk SANDBY 2 dörrar natur ek/svart
  3000:-/st.
  KAMPANJ
  Endast online
  TV-bänk JUNGEN vildek
  3299:-/st.
  Endast online

  TV-bänk med många funktioner

  Hos JYSK hittar du TV-bänkar i många olika färger och material, vilket innebär att du helt säkert kan hitta en modell som passar dig.  Du kan välja mellan bland annat en TV-bänk i oljad ek eller en i vit högglans. Välj en möbel som passar in i din befintliga stil eller en möbel som kan fungera som ett blickfång tack vare en unik design.

  Vilken TV-bänk passar dina behov?

  Vi erbjuder TV-bänkar och TV-möbler med många olika funktioner och egenskaper, bland annat kan du välja en TV-bänk med hyllor, dörrar eller lådor. Söker du efter något mer stilrent och enkelt kan en öppen TV-bänk vara något för dig. Du kan även fundera över rummets storlek när du väljer en ny TV-bänk så du väljer en som är anpassad efter dina behov och ditt hem. Du kan till exempel välja en smalare variant med dörrar till ett mindre vardagsrum eller en större modell med både lådor och hyllor som ger plats för såväl böcker och TV-spel som en krukväxt om du har ett större vardagsrum.