Bokhylla/rumsavdelar - GOLD

  ?
  Hyllenhet BRANDE 3 hyllor bambu
  500:-/st.
  649:- /st.
  Spara 23%
  gold
  Endast i butik
  Hyllenhet BRANDE 5 hyllor bambu
  500:-/st.
  999:- /st.
  Spara 50%
  gold
  Hylla RY 3 hyllor ek
  1000:-/st.
  1299:- /st.
  Spara 23%
  gold
  Endast online
  Hylla RY 5 hyllor ek
  1500:-/st.
  1999:- /st.
  Spara 25%
  gold
  Endast online

  Skapa nya rum med hyllenheter och rumsavdelare

  Hyllenheter och rumsavdelare kan användas för att ge ett rum nya former och skapa nya möjligheter. Rumsavdelare är perfekta som tillfälliga väggar, något som gör det enkelt att skapa myshörnor och spännande vinklar och vrår.  

  Hyllor och hyllenheter skapar ordning i boksamlingen och är generellt sett en idealisk lösning för alla sorters förvaring. Skapa variation och använd hyllenheten optimalt genom att lägga till lådor eller korgar.

  Hyllenheterna ger dig också möjlighet att lägga till en personlig touch i ditt vardagsrum, kök eller sovrum. Dina böcker berättar mycket om dig som person, och du kan göra hyllenheterna än mer personliga genom att fylla upp luckorna mellan böckerna med personliga prydnadsföremål och foton. Det är bara din fantasi som sätter gränserna!

  På JYSK har du mängder av olika hyllenheter och rumsavdelare att välja mellan, här finns olika storlekar, former och material. Bland de material du hittar här finns björk, valnöt, vintagelook, metall och vit- eller svartlackerade hyllor.

  På JYSK har vi helt säkert en hyllenhet eller rumsavdelare som passar dig precis.