Påslakanset till de yngre

Förnya barnens sovrum med söta och färgglada sängkläder anpassade till barn. Välj ut barnsängkläder som passar till rummets inredning och barnets personlighet. Kanske ditt barn gillar dinosaurier, Greta Gris eller Paw Patrol? Oavsett vad så erbjuder vi påslakanset för både babyn och större barn i flera olika motiv och färger.  Utforska vårt sortiment online eller besök din lokala JYSK-butik.

Baby- och juniorsängkläder

Att barnen ska ha det så bra som möjligt är en självklarhet. Att ge dem en trygg och mysig sovplats är därför viktigt för många av oss. Utöver säng, barnmadrass och täcke i god kvalitet är också sängkläderna viktiga. Sängkläderna är pricken över i:et som skapar den stämning du vill ha. Hos JYSK hittar du ett stort urval av sängkläder för både baby och junior, och med mängder av fina motiv. Flera av våra baby- och juniorpåslakanset har seriefigurer som motiv, figurer som barnen är välbekanta med från exempelvis TV. Det kan ju inte minst ge tillfälle till en trevlig pratstund när det är dags för godnattsagan. Baby- och juniorsängkläder är också bra presenter till dopet eller födelsedagen. Du kan eventuellt kombinera baby- eller juniorpåslakansetet med en söt handduk till barn med matchande motiv.

Baby- och juniorpåslakanset ska tvättas ofta så att allt damm och smuts försvinner. Därför är det inte så dumt att alltid ha flera uppsättningar baby- och juniorsängkläder på lager. Du kan med andra ord känna dig säker på att sängkläder är en present som verkligen kommer till nytta.