SÄNGBOTTNAR TILL DIN SÄNG

Sängbotten är den nedersta delen av sängen. Det är med andra ord på sängbotten som madrassen vilar. Sängbottnar och ribbottnar finns i flera olika varianter. Det är upp till dig att välja vilken typ av sängbotten som du föredrar. Här hittar du lamellbotten 90x200 och elevationsbotten i två olika mått. Utforska vårt sortiment online eller besök din lokala JYSK-butik.

  SÄNGBOTTNAR I OLIKA STORLEKAR OCH MODELLER


  Hos JYSK kan du välja mellan följande två typer av sängbottnar: lamellbottnar - Ribbotten och elevationsbottnar.
  Elevationsbotten passar utmärkt för dig som vill ha en ställbar säng. Om du ofta läser eller tittar på TV i sängen kan det vara en god idé att välja en elevationsbotten.
  Med en elevationsbotten kan du nämligen höja huvudänden vilket ökar komforten och ger nacken bättre stöd. Du kan vid behov också höja fotänden en aning om benen behöver vila lite extra efter en lång dag.
  Men för dig som föredrar en plan yta kan vi rekommendera ribbotten även kallat lamellbotten till din säng.
  Du kan köpa ribbotten i trä till din sängram eller en färdig madrassbotten 90x200. Hos JYSK hittar du sängbottnar i flera olika storlekar så att du kan välja just den sängbotten som passar för din sängram.
  Är du inte riktigt säker på vilken sängbotten du bör välja är du alltid välkommen att besöka din lokala JYSK-butik där vår hjälpsamma och kunniga personal finns på plats för att ge dig råd och stöd.