Parasoll, balkongparasoll och strandparasoll

Sommar och sol tackar vi inte nej till men även om vi älskar värmande solstrålar kan det vara skönt att avnjuta en god lunch under ett parasoll som avger en skön svalka och skugga. Oavsett om du är på jakt efter ett parasoll till trädgården, balkongen eller stranden så hittar du hängparasoll, parasoll, balkongparasoll och strandparsoll här och självklart stabila parasollfötter.

  Parasoller mm. - Parasoller

  Parasoller mm. - Parasollfötter

  Välj parasoll efter din uteplats 

  Det finns några få saker du ska tänka på innan du köper ditt nya parasoll.
  Först och främst måste du fundera ut var du ska ha det, är det på din balkong, takterrass eller ute i trädgården? Därefter måste du tänka på parasollets storlek och att du väljer ett parasoll med rätt önskad höjd och längd. Ska du placera ditt parasoll där kraftigare vindbyar kan slå till? Då bör du köpa en stabil parasollfot som håller ditt parasoll på plats.

  Vilken storlek ska jag ha på mitt parasoll?

  Ett riktmärke att följa när du ska köpa ett parasoll, är hur stort det ska vara. Har du en större möbelgrupp så bör du satsa på ett parasoll på 3-3,5 meter i diametern, som skuggar större delen av platsen. Har du en mindre uteplats, balkong eller terrass räcker det med ett parasoll som är 2-3 meter i diametern.

  Oavsett vilken typ av parasoll du är ute efter har vi många olika färger och utförande att välja mellan. Spana in vårt breda sortiment av parasoll online eller i din närmaste JYSK-butik. Hos oss kan du handla snabbt och enkelt online eller reservera din vara online för att sedan hämta den i ute i din valda butik.