Paviljonger och partytält i olika storlekar

Paviljonger skyddar både mot regn, sol och blåst. En paviljong kan användas på otaliga sätt vilket gör det enklare för dig att njuta av sommaren i trädgården, oberoende av vädret. Med en paviljong kan du skapa en fridsam och vindstilla oas även under en blåsig sommardag. När solens strålar blir alltför krävande kan en paviljong också vara till glädje tack vare den svalkande skugga som paviljongtaket kan skänka. Paviljonger kan dessutom skydda mot kvällsdaggen och lättare regnbyar. Ta en titt bland vårt utbud av paviljonger, partytält, insynsskydd och välj ett alternativ som passar dig och dina behov.

Förvandla paviljongen till ett perfekt partytält

En paviljong är också idealisk när du har gäster och fungerar perfekt som partytält. Vädret är som bekant svårt att förutsäga, men med en trädgårdspaviljong blir inte grillkvällen med vännerna förstörd även om en oförutsedd regnby skulle dra förbi. Har du ofta gäster kan det vara läge att investera i en stabil paviljong som hjälper dig skapa ett mysigt rum mitt i din trädgård. Hos JYSK hittar du ett stort urval av solcellslampor och blomkrukor som gör det enkelt att skapa en festlig atmosfär eller en skön lounge med loungesoffa, loungebord, lyktor, lampor och konstväxter. Välj en paviljong som passar dina behov och välj storlek utifrån hur många som ska vistas under paviljongen, här hittar du paviljonger i storlekarna 2,7x2,7m, 3x3m, 3x4m och 3x6m och i färgerna vitt och grått.

Vilken lösning ska du välja för din trädgård?


Det kan vara svårt att välja rätt mellan paviljonger och andra lösningar, men nedan har vi några generella tips som kan vara bra att ha i åtanke. 
En pop-up paviljong är en hopfällbar paviljong som är lätt att sätta upp och ta ner, och därför självklar att ta med sig ut eller använda i trädgården om ditt behov av placering är mycket föränderligt.
En klassisk paviljong är mer statiskt, lite större och passar utmärkt att inkludera i trädgårdens inredning. Om den ska placeras i slutet av trädgården, t.ex. mot en häck eller ett staket, kan det vara onödigt med sidor, eller så kan det räcka med en sida.
Den lyxiga paviljongen kommer med fyra sidor, som kan dras tillbaka eller stängas. Denna typ av paviljong kommer också med inbyggt insektsnät, så att du kan behålla luften och ljuset men hålla djuren ute.
Insynsskydd är ett bra val om du redan har någon form av skydd, till exempel ett parasoll eller ett skärmtak på ditt hus, eller om du vet att du inte kommer att vara ute när det regnar mer än vad parasollet klarar av. Med ett insynsskydd kan du även skapa skydd mot vinden, som är en frekvent besökare under den svenska sommaren.