Användbara länkar

Prova en GOLD madrass

Du har 100 dagar att sova pa saken - därför att en god nattsömn är nyckeln till ett hälsosammare liv.

Garanti

Hos JYSK ger vi dig utökad garanti, upp till 25 år, på stora delar av vårt breda och högkvalitativa sortimentet av täcken, kuddar och madrasser.

Varubyte

Hos JYSK tar vi alltid emot varubyten med ett leende. Oavsett när du har köpt varan tar vi den gärna i retur eller byter till en annan vara, bara den är i obrutet original emballage och att varan är i rent och intakt skick. Glöm inte att ta med kvitto.

Prisgaranti

Om du har köpt en vara hos JYSK och sedan ser varan skyltad eller annonserad till ett lägre pris hos JYSK, betalar vi tillbaka mellanskillnaden på ett presentkort. Prisgarantin gäller i 30 dagar efter köpet och det enda vi kräver är att du kan visa upp ditt kvitto. Prisgarantin gäller inte på utförsäljning av säsongsartiklar, som trädgårdsmöbler, julsaker eller på utställningsmodeller.

Reklamationer

Tidsramen for reklamationsrätt i Sverige är 3 år. Om du upptäcker ett urspungligt fel på din vara, så  tar du med varan och kvittot till närmsta JYSK butik för att få hjälp. 

Business to Business

Om du är intresserad av att köpa varor i stora volymer  till restaurang, hotell, stugor, vandrarhem eller liknande så är JYSK mer än villiga att hjälpa till. Mer information på JYSK Business to business hemsida JYSK.se/btb.

Sponsor av handikappidrotten

JYSK har stöttat handikapidrotten sedan 1988 och är idag bland huvudsponsorerna i Sverige, Danmark och Norge. Se mer på SHIF.se. 

Online nyhetsbrev

Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev och du kommer löpande att få nyheter och bra erbjudanden direkt i din mailbox.