Morgonrock - för en bra start på dagen

Är det dags att köpa en ny morgonrock mysiga tofflor eller letar du efter en praktisk present, då kan en morgonrock vara en användbar och praktisk gåva att ge bort. Att svepa in sig i en badrock är en underbar känsla när man vaknat upp på morgonen men även efter ett varmt bad eller en varm dusch - särskilt under kalla vinterdagar. Här hittar du ett brett utbud av morgonrockar för både män och kvinnor i många olika färger och storlekar. Oavsett om du vill ha en morgonrock i frotte, tunnare linnetyg, i mjuk polyester eller en våffelmönstrad morgonrock i bomull så hittar du ett prisvärt utbud hos oss.

36 varor
    36 varor

    Morgonrockar och badrockar för alla smaker och behov

    Oavsett om det är sommar eller vinter så är det alltid lika skönt att svepa in kroppen i en morgonrock. En badrock är utmärkt för morgondoppen på sommaren eller till frukosten under en söndagsförmiddag. Är du ute efter en diskret naturfärgad morgonrock eller en mönstrad morgonrock med huva i härliga färger så hittar du garanterat en cape som passar dig. Här kan du välja badrockar och morgonrockar i 100% bomull, 100% polyestermikrofiber eller i 100% linne. Hitta din favorit online eller ute i din lokala JYSK-butik. 

    Gör upplevelsen av vinterbad varmare med en vindtät morgonrock

    Söker du efter en varm och vindtät morgonrock som är anpassad för just vinterbad? Då har du kommit rätt, vi erbjuder den vindtäta morgonrocken OSBY med muddar, kardborreband och huva i både dam och herr storlekar. Spana in vårt utbud av sköna och praktiska badrockar online eller ute i butik.