Babytäcke ger en god sömn

För barn är det i synnerhet täcket som är viktigt för att de ska kunna sova gott. När du ska välja babytäcke är det mycket viktigt att du tittar efter täcken av hög kvalitet så att ditt barn verkligen kan sova gott, såväl på dagen som på natten. Barnens hjärnor utvecklas medan de sover och sömnen är därmed fundamental för deras hälsa och välbefinnande. Våra babytäcken i storlek 67x100 passar till spjälsängar och barnvagnar. Alla baby- och juniortäcken från JYSK kan tvättas i maskin. Duntäcken ska tvättas med enzymfritt tvättmedel. Ta en titt bland vårt sortiment och klicka hem din favorit redan idag. 

Bebistäcken i bra kvalité

Riktigt små barn har inte kapaciteten att själva avgöra om de har det för varmt eller kallt och det dröjer ett tag innan de på egen hand klarar av att reglera temperaturen genom att flytta på täcket. Om det är ett babytäcke med dun- och/eller fjäderfyllning du vill ha bör du söka efter ett med hög bärighet. Hög bärighet innebär god kvalitet, eftersom bärigheten är kopplad till täckets isoleringsförmåga och luftighet. Det är alltså inte bara täckets vikt som avgör hur varmt det egentligen är.
Ett babytäcke används upp till ca 18 månaders ålder och när barnet blir äldre bör du skaffa ett juniortäcke. Det är större än ett babytäcke, både på längden och bredden, och ett naturligt val för ett växande barn.