Hyllor och bokhyllor för alla hem

Letar du efter en praktisk förvaringslösning för dina böcker, inredningsdetaljer eller andra prylar så kan en bokhylla vara det du är ute efter. En bokhylla eller förvaringshylla kan dessutom fungera som en smart rumsavdelare så att du på ett smidigt sätt kan dela upp ditt rum. Spana in våra bokhyllor, hyllenheter och skåp från vårt breda sortiment. Oavsett vad du är på jakt efter så kommer du garanterat att hitta något som passar dig. Du hittar även snygga förvaringskorgar till dina hyllor hos oss. Köp online redan idag eller besök din lokala JYSK-butik. 

47 products
  47 products

  Förvaring - Bokhyllor/rumsavdelare

  Hyllenhet SKALS 4 fack ek
  750:-/st.
  basic
  Endast online
  Skåp SKALS 2 dörrar ek
  1000:-/st.
  basic
  Endast online
  Vitrinskåp SKALS glasdörrar ek
  1100:-/st.
  basic
  Endast online
  Hyllenhet BALLUM 3 hyllor bambu
  899:-/st.
  plus
  Endast online
  Hyllenhet BALLUM 4 hyllor bambu
  1099:-/st.
  plus
  Endast online
  Hylla RY 3 hyllor ek
  1250:-/st.
  1599:- /st.
  Spara 22%
  gold
  Endast online
  Hylla RY 5 hyllor ek
  2000:-/st.
  2499:- /st.
  Spara 20%
  gold
  Endast online
  Hylla JANNERUP bred 3 hyllor ek
  1599:-/st.
  plus
  Endast online
  Hylla JANNERUP bred 6 hyllor ek
  2999:-/st.
  plus
  Endast online
  Bokhylla BILLUND vit/ek
  1899:-/st.
  basic
  Endast online
  Bokhylla BILLUND 3 dörrar vit/ek
  2299:-/st.
  basic
  Endast online

  Bokhylla, bokskåp eller hyllenhet? 

  Under kategorin bokhylla kan du välja hyllor med öppen förvaring, bokskåp eller en kombinerad bokhylla med både hyllor och skåpsluckor samt lådor. Hos JYSK hittar du både smala och robusta bokhyllor med bra förvaringsmöjligheter. Vilket material passar hemma hos dig och vad smälter bäst in i din inredning? Vi erbjuder ett sortiment med olika material och färger, välj det som passar dig och dina behov. Köp online redan idag eller besök din lokala JYSK-butik. Du kan även göra en Click & collect nu och hämta upp din varan ute i valfri butik. 

  Rumsavdelare till mindre hem 

  Bor du i en mindre bostad, eller har du ett litet rum som du vill möblera praktiskt? Då är en bokhylla inte bara en perfekt förvaringslösning utan också något som separerar olika delar av rummet. Förvaringsmöbler är ett bra exempel på möbler som är mer praktiskt för de som har ont om plats. Kika in vårt utbud och se om det finns något i det breda sortimentet till ditt hem.